Verjaardagswensen voor een Vriendin

De beste wensen voor mijn vriendin die er altijd voor me is. Elke dag met jou is een feestje. Maar laten we vandaag extra speciaal maken! Gefeliciteerd!

Jij bent er voor me wanneer ik in de put zit. Je staat voor me klaar wanneer ik het nodig heb. En ook wanneer ik geweldig nieuws heb, ben je altijd blij voor me. Maar vandaag drinken we er een op jou! Gefeliciteerd!

Vandaag vieren we niet alleen jou verjaardag, maar ook onze eeuwigdurende vriendschap. Gefeliciteerd lieve vriendin!

Je kunt te veel schoenen hebben, je kunt te veel tassen hebben. Je kunt zelfs te veel kleding hebben. Maar van jouw vriendschap krijg ik nooit genoeg. Lieve vriendin, van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Elke dag proosten we op onze mooie vriendschap, maar vandaag niet. Vandaag proosten we op jou! Gefeliciteerd! Maak er een spetterende dag van!

Een echte vriendin staat voor je klaar wanneer je haar nodig hebt. Een echte vriendin lacht om je grapjes, zelfs als ze helemaal niet zo heel grappig zijn. En een echte vriendin houdt zelfs nog steeds van je… wanneer je een jaartje ouder bent geworden. Gefeliciteerd lieverd!

Eet vandaag zoveel taart als je kunt, drink zoveel wijn als je kunt en doe vooral niet zuinig met de chocolade. Vandaag is jou dag! Gefeliciteerd lieve vriendin!

Proost, op een jaar vol fantastische herinneringen. Gefeliciteerd!

Vandaag vieren we dat jij op deze wereld bent gezet. Want zonder deze bijzondere dag, had ik onze bijzondere vriendschap niet gehad. Van harte!

Van harte gefeliciteerd, lieve vriendin. Jij bent mijn rots in de branding, mijn steun en toeverlaat en misschien nog het belangrijkste: mijn partner in crime! Maak er een spetterende dag van vandaag!

Lieve vriendin van me, voor mij ben jij als een goede wijn. Niet zo’n goedkope van de buurtsuper, maar zo een die met jaren beter wordt. Gefeliciteerd!

Vandaag proosten we op je gezondheid, vandaag proosten we op een fantastische vriendschap en vandaag proosten we op je verjaardag. Op de mooiste dag van heel het jaar!

Lieverd, je weet wat ze zeggen: leeftijd speelt geen rol. Dus laten we vandaag voor het gemak je verjaardag vieren alsof het je 18de is.

Als ik jou zou moeten omschrijven als fruit, zou ik zeggen dat jij een kerst bent. De kers op mijn taart. Gefeliciteerd lieve vriendin!

Rozen verwelken, schepen vergaan, maar als ik jou was lieverd: zou ik dat laatste stukje taart echt niet laten staan. Gefeliciteerd! Je ziet er nog altijd prachtig uit!

Ik wens je al het geluk van de wereld. Ik wens je alle liefde van het heelal. Ik wens je alle vreugde van het universum. En niet te vergeten: ik wens je nog vele jaren. Van harte gefeliciteerd!

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ik hoop dat er nog vele gezonde jaren volgen. Vele jaren waar ik een onderdeel van uit mag maken. Vele jaren waarin ik mag genieten van onze mooie vriendschap.