Kerstgedichten voor een Man

Een persoon die mijn leven speciaal maakt: mijn echtgenoot. Met deze kaart wil ik je bedanken voor de warmte en liefde die je ons gezin dagelijks geeft. Niet alleen dit jaar, maar altijd en overal. Ik wens je gelukkige kerstdagen en een fantastisch nieuwjaar.

Kerstmis is een van de mooiste periodes van het jaar. Je kunt weer helemaal opnieuw beginnen. Samen met jou. Ik wens je geweldige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Deze kerstkaart is een kerstwens voor mijn lieve en zorgzame echtgenoot, maar het is méér dan dat. Ik wil je oprecht bedanken voor je zorg en warmte tijdens het afgelopen kalenderjaar. Iedere dag ben ik blij met jouw aanwezigheid. Ik hoop dat we deze sfeer het aankomende jaar vasthouden, maar daar ben ik van overtuigd. Prettige kerstdagen en een zeer gelukkig nieuwjaar.

December is een tijd waarin we het huis versieren, de boom optuigen en elkaar kaarten versturen. Zo ook deze kaart, waarin ik je fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar wens. Je bent een bijzondere en speciale echtgenoot voor het hele gezin en daar zijn we je erg dankbaar voor.

Tijdens het afgelopen jaar zijn we nog meer naar elkaar toegegroeid dan daarvoor het geval was. Zonder jou voel ik me incompleet. Daarom wil ik deze prachtige tijd van het jaar gebruiken om je te bedanken voor je aanwezigheid, warmte en liefde. Ik wens je een fantastische kerst en een gelukzalig nieuwjaar.

Deze kerstkaart is voor een bijzonder en speciaal persoon. Iemand die me iedere dag weer gelukkig maakt. Een persoon waar ons hele gezin van opfleurt. Deze kerstkaart is voor mijn lieve man en zorgzame vader. Ik wens je een zalig kerstfeest en een prachtig nieuwjaar toe: moge de toekomst jou alle goeds bieden.

De mooiste tijd van het jaar is aangebroken. Met Kerstmis krijgen we de kans op terug te blikken op een jaar met vrienden, maar vooral met het gezin. Het was weer een schitterende periode met jou – mijn lieve echtgenoot. Ik wens je fijne kerstdagen en een gelukzalig nieuwjaar.

Wanneer de sneeuwvlokken uit de lucht komen en het kouder en kouder wordt, bereiden we ons voor op Kerstmis. Een tijd van het jaar waarin we mogen terugblikken op al het moois dat ons tijdens deze periode tegemoet is gekomen. Zoals jou, mijn lieve man. Ik wens je een geweldig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar.

Mijn favoriete feestdagen staan voor de deur: Eerste en Tweede Kerstdag. Tijdens deze dagen heb je de tijd om stil te staan wat er allemaal in het leven is gebeurd. De negatieve, maar vooral de positieve elementen. Zoals het feit dat jij sinds dit jaar mijn echtgenoot bent. Ik ben ongelooflijk gelukkig met je en wil je dat op deze manier, tijdens deze speciale periode van het jaar, laten weten. Prettige kerstdagen en een héél gelukkig nieuwjaar!

Kerstmis is de tijd van het jaar waarop we reflecteren op hetgeen er is gebeurd tijdens de afgelopen maandag. Daarin heb jij een centrale rol aangenomen. Ik ben je dankbaar voor je aanwezigheid, je warmte en je liefde voor mij en de kinderen. Fijne kerst en een heel gelukkig nieuwjaar.